Onze aanpak en tarieven

 • Onze tarieven

  Voorrijkosten: € 8,00

  Tarief per 30 minuten: € 15,00

 • Onze aanpak

  Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij zo snel mogelijk uw probleem onderzoeken om in te kunnen schatten of en hoe we het kunnen oplossen. Pas als u akkoord gaat met ons voorstel gaan wij aan de slag en zullen er kosten in rekening worden gebracht.

 • No Cure, No Pay

  Mochten wij uw probleem onverhoopt niet kunnen oplossen dan zullen wij geen kosten in rekening brengen behalve onze voorrijkosten.


 • Komen jullie ook naar mijn woonplaats?

  Vanuit Herkenbosch bedienen wij alle plaatsen in Midden-Limburg (en daarbuiten). Dit geldt dus voor Herkenbosch, Melick, Vlodrop, Posterholt, Montfort, Sint Odilienberg, Roermond, Swalmen, Boukoul, Asenray, Sint Joost, Maria-Hoop, Maasbracht, Wessem, Heel, Graethem, Kelpen-Oler, Baexem, Heythuysen, Neer, Roggel, Leveroy, Nunhem, Beesel, Reuver, Susteren, Roosteren, Thorn, Ittervoort en alle andere dorpen en steden.

 • Werken jullie alleen in Limburg?

  Uiteraard zijn wij ook buiten Limburg actief. Wij bedienen graag klanten in andere provincies maar ook in België en Duitsland (het grensgebied rond Limburg).

 • Buiten Limburg gelden andere voorrijkosten

  Vanuit Herkenbosch (midden-Limburg) bedienen wij heel Limburg voor het vaste voorrijkosten tarief van € 8,00. Uiteraard willen wij ook klanten buiten de provincie van dienst zijn, bijvoorbeeld in de regio Eindhoven. Voor deze regio (het zuid-oosten van Noord-Brabant) geldt een voorrijkosten tarief van € 13,00.